MOPAN Suceava

Georgiana Lupu a fost eliminată de la „Survivor România” pe 8 februarie. Concurenta a fost nominalizată de Jador, unul dintre prietenii ei. A avut cele mai puține voturi din partea publicului și a ieșit astfel din competiție. Georgiana s-a simțit trădată de Jador, mai ales că acesta îi promisese că nu o va nominaliza niciodată. Fosta Faimoasă face dezvăluiri, într-un interviu exclusiv acordat jurnaliștilor Click!

  • Click!: Georgiana, cum ai descrie acum, la întoarcerea acasă, experiența ta în Republica Dominicană? Te așteptai să ieși oarecum repede din competiție?

Georgiana Lupu: A fost o experiență frumoasă, foarte grea, greu de uitat. Mă așteptam să ies din competiție. Din punctul meu de vedere mi-am făcut treaba, chiar dacă mai aveam multe de arătat. Ce este mult strică, uneori este bine să te desprinzi mai repede. Nu-mi plac falsitatea, strategiile, răutatea. Îmi doream să ies, le-am spus să mă voteze, chiar dacă mai aveam multe de arătat, tot răul este spre bine.

  • Ce colegi te-au dezamăgit? Ai spus de Zanni, că te-a trădat la final, nu te așteptai la el să te nominalizeze. Și cu Musty ai avut conflicte. Cum comentezi?

M-au dezamagit mai multe persoane: Alexandra Stan, Zanni, Cosmin Stanciu, de la Faimoși. Nu meritam să fiu nominalizată, pentru că aveam toate calitățile să rămân în competiție. Însă așa a fost să fie. Lumea își va da seama cum este fiecare.

  • Cine crezi că o sa câștige competiția? Sunt deja colegi care fac strategii?

Competiția cred că o va câștiga Jador, dar eu îmi doresc să câștige Elena Marin sau Culiță, pentru că ei merită și au toate calitățile. De la Războinici cred că ar merita să câștige Maria Hingu, pentru că are calitățile fizice și este și fair-play cu cei din jur. Aceștia sunt favoriții mei. S-au făcut și se fac în continuare strategii.

Citește INTERVIUL EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/interviu-exclusiv-georgiana-lupu-rupe-tacerea-va-castiga-survivor-cel-care-tradat-o

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava