MOPAN Suceava

Începem luna iubirii cu evenimente pentru inimă, pentru suflet și pentru minte.

La Fierărie Pub Boem pregătește în fiecare săptămână evenimentele cu care v-am obișnuit deja: în fiecare miercuri de la ora 19.00 LA SCENĂ DESCHISĂ, iar în următoarele 5 vineri, PUB QUIZ sezonul III, de la ora 20.00. Ambele evenimente sunt cu intrare liberă.

La Fierărie Talcioc Cultural vă pregătește câteva seri memorabile de concerte live. Vă oferim mai jos o listă cu o parte dintre ele.

 

Duminică, 10 FEBRUARIE, orele 16.00, MAGIMEDIA și Talcioc Cultural vă invită la un  spectacol de teatru în limba franceză. 

În distribuție îi vom regăsi pe Horia Andrei Butnaru, Andrei Merchea și Ovidiu- Savu Ionita, semnând regia Anca Maria Colțeanu.

Intrare: 10 lei

 

14 FEBRUARIE vine cu un prim concert din 2013 al TRUPEI 9, într-o formulă nouă, începând cu ora 21.00. Vă pregătim și alte surprize pentru seara aceasta.

Începem seria concertelor din fiecare joi, începând cu ora 21. Teodora și Lucian, împreună cu echipa, ne-au pregătit o serie nouă de piese, să facem împreună cu voi fiecare seară de joi incendiară.

Prețul unui bilet de intrare este de 5 lei, indiferent de locul în sală.

Rezervările se fac la numărul de telefon 0755 222 880, cu precizarea că se vor ocupa locurile începând cu cele din fața scenei și în funcție de locurile disponibile în partea de jos.

 

Pe 15 FEBRUARIE 2013 așteptăm pe scena noastră din Talcioc Cultural, începând cu ora 22.00, una dintre cele mai originale trupe rock din țară: SARMALELE RECI

Vineri 15 februarie, trupa Sarmalele Reci va susține un concert la Suceava. Gazdă primitoare va fi clubul La Fierărie Talcioc Cultural. Concertul este primul din seria evenimentelor care celebrează 20 de ani de muzică Sarmalele Reci.

Concertul va fi un bun prilej pentru iubitorii muzicii de calitate din Suceava de a se reîntâlni cu una dintre cele mai apreciate trupe rock din România, de a asculta și fredona piese care au scris istorie.

În 2013 se împlinesc 20 de ani de când Zoltán András (voce, clape) și Emil Viciu (chitară), alături de textierul Florin Dumitrescu și alți muzicieni, formau trupa Sarmalele Reci. La vremea respectivă, trupa s-a impus rapid, pe o piață muzicală aflată în căutarea unui nou suflu. Prospețimea, rock-ul contestatar și versurile inspirate, încărcate de un umor clasic românesc, au reprezentat principalele coordonate ale succesului, numărul fanilor crescând de la un an la altul. Două decenii, nouă albume și câteva premii mai târziu, Sarmalele Reci continuă să cânte și să încânte publicul din toată țara, dar și să facă haz de necaz privind la societate. Ca urmare, piese precum „Țara te vrea prost”, „Gașca de la bloc”, „Maniac”, „Adrian Băsescu”, „La televizor” ș.a.m.d., sunt în continuare de actualitate.

În aceeași notă, Sarmalele Reci au lansat anul trecut albumul „Haos.ro”. De pe acest material, au fost extrase trei single-uri: exploziva „Cocktail Molotov”, piesa care dă titlul albumului – „Haos.ro” și (mai recent) balada cu titlul „Nu mai fac”.

Actuala componență a trupei Sarmalele Reci îi găsește alături pe Zoltán András (voce), Emil Viciu (chitară), Lászlo Micea Horváth (clape), Vladimir Săteanu (chitară bas), Gabriel Drăgan (tobe).

Prețul unui bilet de intrare este de 20 de lei, indiferent de locul în sală.

Toate biletele se pot achiziționa din rețeaua EVENTIM:  magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti  si online pe www.eventim.ro.

Rezervările se fac la numărul de telefon 0755 222 880, cu precizarea că se vor ocupa locurile începând cu cele din fața scenei și în funcție de locurile disponibile în partea de jos, doar pe baza biletelor achiziționate (a codurilor unice de pe acestea).  Doar achiziționarea biletelor nu presupune automat locuri rezervate în sală.

15 MARTIE, începând cu ora 22.00, după primele două săptămâni dedicate frumuseții femeii, aduce un mărțișor nou: CANAF & THE EXCENTRIC BLUES BAND revin pe scena din Talcioc.

După o primă experiență în Talcioc, pe 11 octombrie, în prima noastră seară, și o a doua La Fierărie, după un prim concert acum 4 ani la Pub Boem, Canaf & The Excentric Blues Band revin în Suceava să vă ofere, doamnelor, în luna dedicată dumneavoastră, o seară de excepție.

Recomandarea noastră, dragi domni: un buchet plin de flori (altul, cele de pe 1 și de pe 8 deja încep să se usuce), o seară la Talcioc, pe blues-ul oferit de Canaf și The Excentric Blues Band și o sticlă de vin bun. Și bucuria că martie e doar o lună pe an. Și trece repede.

Prețul unui bilet de intrare este de 20 de lei, indiferent de locul în sală.

Rezervările se fac la numărul de telefon 0755 222 880, cu precizarea că se vor ocupa locurile începând cu cele din fața scenei și în funcție de locurile disponibile în partea de jos. Prioritate vor avea cei care achiziționează biletele înainte de eveniment.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava