MOPAN Suceava

Gerard Butler s-a despărţit, potrivit unor zvonuri apărute recent în presa de peste ocean, de iubita sa, Morgan Brown, după o relaţie de doi ani.

O sursă a spus pentru The New York Post, conform contactmusic.com: „Fetele îl abordează mereu. Este greu pentru el să spună, în mod constant, ‘Nu. Stai departe. Am iubită’.”

Gerard şi fostul model Morgan au fost văzuţi ultima dată împreună în timpul unei vacanţe romantice la bordul unui vas, în Capri, Italia, în iulie. De atunci, Gerard, în vârstă de 47 de ani, a participat la numeroase evenimente, dar a mers neînsoţit.

Faimosul actor a avut de-a lungul timpului numeroase relaţii cu vedete, printre care Cameron Diaz, Jennifer Lopez şi Naomi Campbell. Cu toate acestea, el a mărturisit într-un interviu, în 2014, că îi este foarte greu din cauza carierei să aibă o relaţie de lungă durată. „Este mai greu să ai o relaţie serioasă în această industrie. Dar este şi vina mea. Este greu când eşti mai mereu plecat. Dar cine spune că trebuie să ai o singură relaţie toată viaţa? Poate suntem făcuţi pentru a avea mai multe relaţii scurte.”, a spus starul într-un interviu acordat ziarului Mail on Sunday, potrivit contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava