Concert pascal
MOPAN Suceava

Kim Kardashian iubește din nou de câteva luni. Cel care a cucerit-o iremediabil este comediantul Pete Davidson, mai tânăr cu 13 ani decât ea. Invitată în platoul emisiunii lui Ellen DeGeneres, Kim Kardashian a dezvăluit amănunte picante din relația pe care o are cu Pete, notează click.ro.

Invitată în platoul emisiunii lui Ellen DeGeneres, Kim a povestit detalii despre relația cu Pete, iar amănuntele au fost unele inedite și au amintit de un alt cuplu celebru aflat în lumina reflectoarelor. Este cunoscut faptul că MGK face gesturi uneori necugetate din dorința de a o fascina pe Megan Fox. Iată că și Pete Davidson pare să îi calce pe urme lui MGK!  Kim Kardashian a dezvăluit, plină de nonșalanță, că Pete Davidson are înscris numele ei pe piept. Și nu, nu este vorba despre un simplu tatuaj! Comediantul ar fi apelat la fierul de călcat pentru a marca numele iubitei sale pe piele, iar judecând după modul în care Kim a povestit întâmplarea, ea a fost foarte impresionată de gestul rebel al tânărului. În plus, Pete ar avea trei tautaje care o au ca sursă de inspirație, s-a mândrit Kim, în direct, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/gestul-bizar-pe-care-pete-davidson-l-a-facut-413195.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava