MOPAN Suceava

Eminem a făcut un gest teribil de sfidător după concertul susținut la Super Bowl, chiar dacă organizatorii îl avertizaseră pe artist înainte de eveniment, notează click.ro.

Controversatul Eminem a îngenuncheat la sfârșitul concertului, în semn de solidaritate cu mișcarea „Black Lives Matter” care militează împotriva abuzului asupra persoanelor de culoare. Acest comportament i-a înfuriat la culme pe organizatori, care îl avertizaseră pe artist, înainte de spectacol să nu facă așa ceva.

Cel care a făcut pentru prima dată acest gest a fost jucătorul de fotbal american Colin Kaepernick, care a îngenuncheat în loc să stea drepți în picioare, timp ce se cânta imnul Statelor Unite, pe fundalul unor violențe petrecute la acea vreme împotriva persoanelor de culoare din SUA. Pentru acest gest, jucătorul Colin Kaepernick a fost exclus pentru totdeauna din NFL, Liga jucătorilor profesioniști de fotbal american din SUA, mai scrie sursa citată.

Eminem a urcat aseară pe scena Super Bowl, alături de artiști de culoare precum Snoop Dogg, Mary J. Blige sau Kendrick Lamar, iar publicul și criticii sunt de părere că a fost cel mai bun show din ultimii ani, din cadrul renumitului eveniment.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/gestul-sfidator-al-lui-eminem-la-super-bowl-410998.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava