Concert pascal
MOPAN Suceava

Sediul PNL din Fălticeni nu a fost disponibil astăzi pentru susţinătorii candidaturii lui Marius Ursaciuc pentru funcţia de preşedinte al liberalilor din judeţul Suceava. Aceasta după ce preşedintele PNL Fălticeni, Gheorghe Aldea, a refuzat să le permită susţinătorilor lui Ursaciuc să-şi anunţe intenţia de a candida pentru unele funcţii de conducere la nivel judeţen. În cursul zilei de marţi, presa a fost anunţată printr-un mail că „miercuri, 2 Octombrie 2013, ora 10,00 la sediul Partidului Naţional Liberal din Municipiul Fălticeni va avea loc o conferinţă de presă în care vor fi lansate candidaturile pentru Conferinţa Teritorială a PNL Suceava din data de 5 Octombrie 2013”, fără a se preciza despre ce persoane este vorba.

În cursul zilei de miercuri, preşedintele PNL Fătliceni, Gheorghe Aldea, a spus că Marius Ursaciuc intenţiona să organizeze această conferinţă de presă, însă „am intervenit la timp pentru a păstra unitatea în rândul liberalilor din zona Fălticeni”. Aldea a subliniat că este obligat să transmită un mesaj de unitate, deoarece „nu vreau să intre dihonia între noi şi să fim dezbinaţi”. El a arătat că liberalii din zona Fălticeni au deja 15 candidaţi pentru funcţiile din Biroul Permanent Judeţean al PNL Suceava. Aldea a mai declarat că vor mai avea loc discuţii pe această temă, astfel încât la alegerile din data de 5 octombrie a.c. să fie doar şapte candidaturi din partea liberalilor din zona Fălticeni pentru funcţii de conducere în cadrul Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL.

Aldea a spus că va anunţa în cursul zilei de joi numele candidatului pentru şefia PNL Suceava pe care urmează să-l susţină la alegerile din data de 5 octombrie. Pentru preşedinţia PNL Suceava candidează actualul lider al organizaţiei, deputatul Alexandru Băişanu, şi primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc.

Gheorghe Aldea nu l-a lăsat pe Ursaciuc să susţină o conferinţă de presă în sediul PNL Fălticeni, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava