MOPAN Suceava

Liderul liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, a fost reales la conducerea Organizației Județene Suceava a PNL. Comitetul de Coordonare Județean al PNL Suceava a avut loc astăzi la Gura Humorului, Gheorghe Flutur fiind singurul candidat pentru funcția de președinte.

Președintele reales al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, le-a mulțumit tuturor delegațiilor pentru încrederea acordată. Flutur a spus că Biroul Politic Județean are o echipă de excepție, crescând ponderea aleșilor locali, în special a primarilor, din toate zonele județului. EL a subliniat faptul că în județul Suceava, 57 din primari au câștigat alegerile cu sprijinul PNL și 19 din cei 37 de consilieri județeni sunt PNL.

„De asemenea, este de remarcat diversitatea profesiilor și ocupațiilor membrilor BPJ. Mesajul noii conduceri de la Suceava este de susținere totală a lui Florin Cîțu pentru alegerile din 25 septembrie pentru funcția de Președinte al Partidului Național Liberal. Ne punem speranța în capacitatea premierului Florin Cîțu de a veni cu un suflu nou, ca președinte, foarte necesar în vederea câștigării tuturor alegerilor din 2024”, a declarat președintele liberalilor suceveni. El a adăugat că Organizația PNL Suceava are un număr mare de delegați la congresul din 25 septembrie, fiind în primele 10 organizații din țară. „Sunt convins că vocea noastră, a liberalilor suceveni, va conta în PNL.

Prezența astăzi, la Suceava, a unei echipe liberale  puternice, cu numeroase de personalități, arată aprecierea de care se bucură organizația PNL Suceava în partid”, a spus Flutur.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava