• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Bucurie mare la deschiderea pârtiei de schi de pe Rarău eveniment care a avut loc sâmbătă, 5 ianuarie. Chiar dacă nu a mers totul perfect, telegondola având perioade în care nu a putut urca din cauza unor probleme tehnice, poporul care a venit să vadă minunea nu s-a plictisit. În afară de schiat lumea s-a întreținut la un pahar de vin fiert sau un mic la grătar pe o vreme cu adevărat superbă. Bucuros a fost și președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur. Nerăbdător, Flutur a ajuns pe pârtie cu mult înainte de ora programată pentru inaugurare. El a probat pârtia atât cu snowmobilul cât și cu șenilata. Șeful administrației județene nu s-a bucurat de unul singur ci a împărtășit bucuria cu cei din jur. Gheorghe Flutur i-a plimbat cu snowmobilul și cu șenilata pe toți cei care au dorit. Printre clienții lui Flutur s-au aflat și colegii săi de partid, deputatul Ioan Bălan și primarul Ion Lungu.

Gheorghe Flutur a încercat pârtia de schi de pe Rarău cu snowmobilul și cu șenilata, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava