Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat, astăzi, lucrările la drumul județean 209A Mălini-Slatina, unde au început asfaltările. Gheorghe Flutur a declarat că investiția, în valoare de cinci milioane de euro, este finanțată prin programul guvernamental de modernizare a drumurilor, PNDL, cu termen de finalizare în luna martie 2021.

Lucrările se realizează pe o lungime de 12,3 kilometri, lățimea drumului va fi mărită de la 6 m la 8 m, se vor aplica 3 straturi  de asfalt. El a mai explicat că prin același proiect se construiesc 4 poduri, 29 podețe noi și se reabilitează 4 poduri vechi. Pe o lungime de 2,5 km este nevoie de zid de sprijin și parapete. De asemenea, se vor amenaja racordări cu 50 de drumuri laterale. Şeful administraţiei judeţene a adăugat că deja s-au executat în mare parte  lucrările de consolidare și se intră în linie dreaptă cu asfaltările.

„Am cerut constructorului mobilizare maximă pentru ca lucrările să avanseze cât mai mult acum în perioada aceasta, când vremea este favorabilă”, a spus Flutur, care a adăugat că actuala investiție face legătura mult mai ușor și va putea pune mai bine în valoare Mănăstirea Slatina.

Preşedintele CJ Suceava a mai adăugat că săptămâna trecută am depus la Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Est proiecte pentru modernizarea drumului Gura Humorului – Capu Câmpului – Valea Moldovei – Mălini cu legătura spre Iesle – Borca și a drumului Mălini – Cornu Luncii – Horodniceni – Fălticeni, cu propunere de finanțare cu fonduri  europene.

Gheorghe Flutur a spus că în acest moment se lucrează pe mai multe șantiere la drumurile din județul Suceava, la Boroaia, Hârtop, Vulturești, Mușenița, Pleșa, Stulpicani, Gemenea, Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi, Bilca, Câmpulung Moldovenesc-Rarău, Panaci, Teșna etc.

El a mai precizat că pe drumurile județene se execută lucrări de plombare.

Gheorghe Flutur a inspectat lucrările de asfaltare la drumul Mălini – Slatina, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava