MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat, astăzi, stadiul mai multor lucrări de întreținere și reparații pe mai multe drumuri județene. Gheorghe Flutur a spus că în momentul de față sunt în execuție lucrări la Pătrăuți, pe drumul judeţean care duce spre Biserica Înălțarea Sfintei Cruci, monument UNESCO, care ar urma să fie finalizate în aceasta săptămână.
„De asemenea, se lucrează la drumul Dorna Candrenilor – Poiana Negrii și au început lucrările la Mănăstirea Humorului – Poiana Micului. În prezent sunt făcute toate pregătirile, urmând a începe lucrările pe un tronson foarte greu, la Breaza – Moldova Sulița. Amintesc și faptul că sunt deja finalizate lucrări de întreținere și reparații pe mai multe drumuri județene, cum ar fi cele de la Volovăț, Voitinel, Fântânele, la Dolhești, Valea Bourei, apoi la Todirești, drumurile Soloneț-Cajvana, precum și Adâncata-Hănțești, iar la Horodniceni, drumul Mihăiești-Rotopănești. Mai trebuie spus că așa cum am mai anunțat, în unele zone am fost obligați să începem mai târziu lucrările, ca urmare a condițiilor meteo”, a precizat șeful administrației județene, care a adăugat că „am făcut un plan, ne ținem de el, astfel încât să aduceam toate drumurile județene la o stare normală, și asta cu toate că resursele pe care le avem sunt limitate”.
Președintele CJ Suceava a mai declarat că mai multe drumuri județene urmează să intre în lucrări ample de modernizare și reabilitare. El a arătat că instituția pe care o conduce așteaptă desemnarea câștigătorilor pentru proiectele pentru care am obținut finanțare prin PNDL, lucrările urmând să înceapă pe alte 8 drumuri județene.
„Foarte important, vom reabilita și moderniza drumul judeţean Frasin – Stulpicani – Ostra – Broșteni, pentru care Consiliul Judeţean Suceava a contractat un credit”, a încheiat Gheorghe Flutur.

Gheorghe Flutur a inspectat lucrările de reparații și întreținere pe drumurile județene, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava