Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat astăzi Certificatele de urbanism pentru înființarea rețelelor de distribuție gaze naturale, racord de înaltă presiune și stație de reglare măsurare gaze naturale care vor deservi mai multe localități din județ. Flutur a subliniat că vor putea beneficia de gaz peste 50.000 de locuitori. El a arătat că este vorba despre orașele Liteni și Salcea, comunele Fântânele, Udești și Verești, satele Călugăreni și Fetești – Adâncata și Berești – Hânțești.

”Pentru județul Suceava am solicitat încă de la începutul anului alocarea de fonduri pentru a se putea construi 80 de kilometri de magistrală de gaz metan în județ şi rețele de distribuție în 50 de localități sucevene, care să fie racordate la magistralele de gaz metan”

”Sunt localități care, după ce au aderat la Asociații de Dezvoltare Intercomunitară – ADI, pot demara procedurile în vederea aducerii gazului metan în gospodăriile oamenilor. Urmează și alte localități, care în perioada următoare vor putea beneficia de gaz metan. Pentru județul Suceava am solicitat încă de la începutul anului alocarea de fonduri pentru a se putea construi 80 de kilometri de magistrală de gaz metan în județ şi rețele de distribuție în 50 de localități sucevene, care să fie racordate la magistralele de gaz metan. Astfel, s-ar putea dubla numărul de beneficiari, în condițiile în care, în prezent, doar 30% din populația județului este racordată la rețeaua de distribuție a gazului”, a spus Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava