• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Co-secretarul general al PNL, senatorul Gheorghe Flutur, co-preşedintele PNL Vasile Blaga şi prim-vicepreşedintele liberalilor, Ludovic Orban, au fost prezenţi pentru trei zile la lucrările congresului de alegeri al Uniunii Creştin Democrate (CDU), cea mai mare formaţiune politică din Germania. Cei trei au fost prezenţi în Germania la invitaţia Fundaţiei Konrad Adenauer. În urma congresului, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a câştigat pentru a opta oară preşedinţia Uniunii Creştin Democrate. În cursul zilei de marţi, Gheorghe Flutur a participat la congresul de alegeri al CDU alături de o delegaţie a Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova, principala formaţiune politică pro-europeană din această ţară. Secretarul general al PNL a participat marţi şi la mai multe întâlniri cu oficiali germani, aceştia exprimându-şi aprecierile pentru rezultatele alegerilor prezidenţiale din România, câştigate de Klaus Iohannis. În acelaşi timp, în cadrul discuţiilor cu oficialii germani, aceştia au apreciat în mod deosebit unirea partidelor de dreapta, PNL şi PDL, în noul PNL. Astfel, printre cei cu care s-a întâlnit Gheorghe Flutur se numără preşedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, secretarul general al PPE, Antonio Lopez, şi preşedintele Fundaţiei Konrad Adenauer, Hans-Gert Pottering.

Gheorghe Flutur a precizat că în cadrul congresului, cancelarul Angela Merkel a prezentat o serie de realizări ale Guvernului din care a rezultat faptul că modelul economic german este unul de succes, ceea ce a făcut ca Germania să înregistreze deficit bugetar zero şi o creştere importantă a investiţiilor.

„Personal socotesc că vizita din februarie 2014, când am fost în Germania o săptămână pentru a discuta modul de organizare a unui partid dar şi despre campania pentru alegerile europarlamentare ne-a ajutat în câştigarea alegerilor prezindenţiale din această toamnă. Şi îmi exprim speranţa, pe care am văzut-o şi la oficialii germani, de a intensifica în anul 2015 relaţiile dintre CDU şi PNL”, a declarat Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava