MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că anul acesta a fost alocată o sumă de peste șapte milioane de euro pentru dotări noi la Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Gheorghe Flutur a precizat în cadrul unei conferințe de presă că începând din 2009, de la trecerea spitalului în subordinea CJ Suceava și până în anul 2018, sumele alocate pentru dotarea acestei unități spitalicești se ridică la suma de 19 milioane de euro. „Anul acesta am alocat peste șapte milioane de euro pentru în dotări. Practic, 2019 este anul de vârf în dotările din spital. În total depășim 26 de milioane de euro pentru dotări, din totalul celor 65 de milioane de euro investite în Spitalul Județean Suceava în 10-11 ani”, a arătat șeful administrației județene.
Gheorghe Flutur a spus că Spitalul Județean Suceava a achiziționat dotări de ultimă generație, pentru îmbunătățirea actului medical, amintind de computerele PET-CT și SPET-CT, angiograf, sistem de litotriție, aparate de anestezie pentru ATI și sălile de operații, mese de operații, linii moderne de endoscopie, precum și incubatoare moderne. „Nu ne vom opri aici cu dotările, cu atât mai mult cu cât vorbim și de noile secții de operații. Vom continua să achiziționăm dotări de ultimă generație”, a spus Flutur.
La rândul său, managerul Spitalului Județean Suceava, Vasile Rîmbu, a precizat că pe lângă dotări, o preocupare importantă a fost și creșterea calității actului medical, precum și angajarea de noi medici specialiști. Vasile Rîmbu a spus că numai anul acesta au fost angajați 19 medici, alți 14 urmând să fie angajați în perioada următoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava