• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, susține că Bucovina a devenit un magnet pentru turiști, inclusiv după lansarea de către el a programului „Paștele în Bucovina”, în urmă cu 11 ani. Șeful administrației județene a adăugat că Bucovina reprezintă un pol de atracție pentru turism, în special pentru cel religios. Gheorghe Flutur a mai spus că, pentru Sărbătorile Pascale, singurele locuri disponibile în unitățile de cazare din județ sunt la Vatra Dornei, în proporție de 10%. El a menționat că în rest, toate locurile sunt ocupate, în premieră, și în municipiul Suceava. Astfel, șeful administrației județene a spus că în momentul de față sunt pline toate unitățile de cazare din zonele Sucevița, Putna, Gura Humorului – Mănăstirea Humorului, Câmpulung Moldovenesc – Sadova – Pojorâta – Vama.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava