Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că în urma unei analize de progres a proiectului autostrăzii A7 sunt șanse foarte mari că în partea a doua a acestui an să se scoată la licitație lucrările pe tronsonul Pașcani – Suceava.

„S-au finalizat și forajele și citirea rezultatelor în laborator. Este pe final procesul de identificare a proprietarilor de teren de pe tronsonul Autostrăzii. Se așteaptă Acordul de Mediu, nu înainte de avea loc o dezbatere publică. Suntem deja și la 70 % cu lucrările de proiectare finalizate pe tronsonul Suceava – Siret, foraje, studii geotehnice”, a spus Gheorghe Flutur. El a arătat că zilele acestea a avut discuții cu Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu și cu directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol. „Cu toții sunt optimiști în sensul că s-a recuperat mult timp din decalajul de pe celălalt coridor al A7, București – Pașcani, care este mai avansat. De asemenea, Ministrul Transporturilor și Infrastructurii a apreciat parteneriatul cu Consiliul Județean Suceava și implicarea noastră zi de zi în această etapă de proiectare a tronsonului de Autostradă Pașcani – Suceava – Siret.

Aș vrea doar să spun că în aceste zile coordonez echipa liberală în negocierile completării Programului de Guvernare și am ca priorități obligatorii, printre multe altele, continuarea A7 pe bani europeni pe ruta Pașcani – Suceava – Siret, construcția Centurii Gura Humorului, construirea Drumului Expres pe 4 benzi Suceava – Botoșani, investiții atât de necesare în infrastructura județul Suceava”, a precizat Gheorghe Flutur.

 

Gheorghe Flutur anunță că licitația pentru autostrada A7 de la Pașcani la Suceava ar putea avea loc în a doua jumătate a acestui an, 5.4 out of 10 based on 8 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.4/10 (8 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava