Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că lucrările de modernizare de pe drumul județean 178 între Humoreni și Bălăceana ar putea fi finalizate înainte de termenul prevăzut în contract. Gheorghe Flutur a inspectat astăzi lucrările pe acest drum, el precizând că potrivit contractului investiția trebuie să fie finalizate într-un an și jumătate. Flutur a remarcat faptul că lucrările se realizează pe un tronson cu serpentine, cu o lungime de 3,3 kilometri.

„Suntem pe DJ 178 care leagă localitatea Comănești, satul Humoreni de Bălăceana. Este un drum județean care vine de la Rădăuți prin Arbore, Botoșana, Comănești, ajunge aici în zona cu serpentine de la Humoreni și merge spre Bălăceana. E o investiție pe care Consiliul Județean o face pe o porțiune de drum pietruit. Am ținut neapărat să facem această investiție și să modernizăm acest tronson. Sunt 3,3 kilometri pe care îi modernizăm din banii Consiliului Județean Suceava, o investiție care înseamnă circa 3,7 milioane de euro. E o lucrare destul de complexă cu serpentine, cu ziduri de sprijin, cu drenaje și cu șanțuri periate. Și este foarte important că firma de construcții lucrează și pe această vreme. Mă bucură foarte mult pentru că sunt lucrări care se pot face dacă temperatura afară este de zero grade”, a spus președintele CJ Suceava.

El a adăugat că tot CJ Suceava a reabilitat un pod peste apa Solonețului și urmează să fie un construit un pod nou de 12 metri lungime. „Era de mult așteptată această legătură pe drumul scurt, pe varianta scurtă între Bălăceana și Humoreni. Practic legăm Valea Solonețului de localitățile Ilișești, Ciprian Porumbescu și Măzănăiești. După cum știți Consiliul Județean Suceava a avut mai multe șantiere în acest an, iar unele dintre ele s-au finalizat. Aici încă nu este finalizat. Va avea și asfaltul, două straturi de asfalt, dar probabil anul viitor. Văd că firma de construcții este conștiincioasă, se ține de treabă și cred că o să termine mai repede decât scrie termenul în contract”, a mai afirmat Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava