MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, a declarat că finalizarea șoselei de centură a municipiului Rădăuți dă o perspectivă foarte frumoasă de dezvoltare economică, industrială și turistică, a întregii zone de nord a județului. Gheorghe Flutur a fost prezent, alături de premierul Ludovic Orban, la inaugurarea șoselei de centură a municipiului Rădăuți. „În calitate de gazdă vreau să salut, azi, la Rădăuți prezența primului ministru al României Ludovic Orban și al ministrului transporturilor Lucian Bode. Domnule prim ministru, în cinci luni sunteți de trei ori la Suceava. Pe 20 iunie 2020 erați aici la Rădăuți și verificam stadiul lucrărilor la centura ocolitoare. Astăzi vreau să mulțumesc în numele sucevenilor, Companiei de Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Ministerului Transporturilor, Guvernului României și constructorului pentru uriașul efort de a finaliza această lucrare, centura ocolitoare a municipiului Rădăuți”, a spus Gheorghe Flutur, care a arătat că la inaugurarea acestei investiții au participat și numeroși primari din zona Rădăuți.

Președintele CJ Suceava a spus că această investiție este o premieră la nivel național, având în vedere că este prima centură inelară completă, care ocolește în totalitate municipiul Rădăuți. „Este o centură care are șapte sensuri giratorii și dă o perspectivă foarte frumoasă de dezvoltare economică, în special industrială, dar și turistică întregii zone de nord a județului Suceava. Avem astfel posibilitatea ca pe centura ocolitoare să mergem spre Putna, spre Sucevița, dar avem și perspectiva de a decongestiona traficul din municipiul Rădăuți”, a declarat Flutur.

El i-a transmis premierului Orban că va avea o discuție cu toți primarii din zona Rădăuți și cu responsabilii de urbanism pentru a discuta planul de urbanism zonal în noua conjunctură existentă. „Asta deoarece vrem să dăm o perspectivă unitară, cu primăria Rădăuți și cu celelalte primării, pentru dezvoltarea acestei zone, din punct de vedere industrial, turistic, pentru că merită. Și nu în ultimul rând, vreau din nou să felicit constructorul centurii”, a spus Flutur. El a spus că anul trecut această investiție era la un stadiu de realizare de 38%, iar actuala guvernare a reușit să transfere finanțarea lucrărilor pe fonduri europene pentru a putea fi finalizate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava