MOPAN Suceava

Prim-vicepreședintele PNL și liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, consideră că discuțiile în contradictoriu din cadrul partidului umbresc faptele bune ale actualului Guvern condus de Nicolae Ciucă. Afirmația a fost făcută după ce zilele trecute, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a spus că l-ar înlocui din funcție pe Bogdan Aurescu, ministru susținut de liberali, pentru incompetență. În replică Bogdan Aurescu a spus că afirmațiile lui Rareș Bogdan sunt „de genul Sputnik”.

„Nu ne face deloc bine nouă Partidului Național Liberal această escaladare a discuțiilor în spațiul public, chiar și dacă vine vorba și despre evaluarea unor miniștri. Mai ales că replicile acestea fac deliciul presei. Deci nu am fost de acord și nu am să fiu niciodată de acord să ieșim în spațiul public înainte de a avea dezbaterile noi în interiorul PNL. În PNL avem un istoric frământat al nostru, au mai fost declarații. Oricum ultimele declarații au fost exagerate, deplasate și nu fac bine partidului. Și de aceea aștept cu nerăbdare primul birou politic național să clarificăm rufele în familie, mai ales că urmează această schimbare de gardă a premierului pentru că vine această rocadă. Și eu cred că putem să vorbim de foarte multe lucruri bune”, a precizat Flutur. Prim-vicepreședintele PNL a amintit că el este cel care coordonează evaluarea programului de guvernare din această perioadă a Guvernului Ciucă. „Sunt multe lucruri care trebuie spuse. Ori aceste scandaluri umbresc multele fapte bune care au fost făcute de Guvernul Ciucă în România. Sunt deranjat în general de declarațiile în spațiul public pentru că aici pe de o parte este vorba despre miniștri, pe de altă parte de demnitari de vârf din PNL. De aceea cred că repede trebuie să ne întâlnim să clarificăm aceste lucruri”, a spus Gheorghe Flutur. El a spus că nici nu își dorește să facă parte din viitorul Guvern care va fi format după rotativă deoarece „am treabă la Suceava”.

Gheorghe Flutur consideră că discuțiile în contradictoriu din PNL „umbresc multele fapte bune ale Guvernului Ciucă”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava