• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că nu vrea să comenteze contestația la încredințarea directă a operării temporare a depozitului ecologic de deșeuri de la Moara pe situație de urgență. Procedura a fost contestată de firma „Diasil Service”. Aceasta a solicitat ca la negocierea directă să participe mai mulți operatori și nu doar unul, așa cum s-a stabilit. Președintele Flutur a spus: „Sînt frâne, sunt lupte ale unor agenți economici”. El a menționat că, din păcate, pierd județul și populația, fiindcă vor crește crește costurile în privința colectării deșeurilor. Președintele Flutur speră ca problema să-și găsească rezolvarea cît mai repede. Depozitul ecologic de la Moara a fost realizat de Consiliul Județean Suceava cu fonduri europene. Proiectul a costat aproape 11 milioane de euro. Investiția este finalizată de mai mulți ani, dar a fost blocată din cauza contestațiilor înregistrate la licitația pentru desemnarea operatorului. Luna trecută, Comitetul pentru Situații de Urgență, coordonat de prefectul Mirela Adomnicăi, a stabilit urgența punerii în funcțiune a platformei de la Moara prevalîndu-se de prevederile unui Memorandum din mai 2017. În baza Memorandumului, deliberativul județean a hotărît în unanimitate pe 28 februarie, începerea negocierii directe cu asocierea de firme desemnată câștigătoare a licitației CJ din 2017. Este vorba de asocierea formată din firmele sucevene „Florconstruct”, „Fritehnic” și „Ritmic”. Hotărîrea mai prevede că în cazul în care negocierile cu primul clasat eșuează să fie invitați la discuții ceilalți ofertanți, în ordinea descrescătoare punctajului obținut la licitație.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava