MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că actualul Guvern PNL a alocat fonduri pentru achiziția echipamentelor și dotărilor necesare deschiderii noului Spital Municipal din Fălticeni. Gheorghe Flutur a spus că așteaptă momentul deschiderii, pentru că lucrările la acest spital au durat cât toate mandatele adunate de parlamentar a liderului PSD, Ioan Stan, parlamentarul de Fălticeni.

„Din cele 20 de milioane de lei necesare Spitalului Fălticeni, aflat în subordinea Primăriei Fălticeni, Guvernul liberal a alocat 15 milioane de lei.

Durează foarte mult punerea în funcțiune și aștept ziua deschiderii. Cel puțin, în urma investiției susținute de mai multe guverne, Fălticeni va avea un spital nou și modern, dar în urma mandatelor de parlamentar ale domnului Ioan Stan nu rămâne nimic. Important este că, de când a venit Guvernul liberal la conducere, în județul Suceava sunt investiții în toate localitățile indiferent de culoarea politică a primarilor, ceea ce îi dă fiori reci președintelui PSD Suceava”, a precizat Gheorghe Flutur. El a adăugat că după alegerile din 27 septembrie „vom vedea dacă Ioan Stan va fi apreciat de conducerea partidului pentru ceea ce a realizat în județ și dacă va mai avea susținerea necesară pentru o candidatură”. ”Aștept însă cu nerăbdare, domnule Stan, alegerile parlamentare, dacă veți mai fi pus pe listă, să vă întreb răspicat, cu subiect și predicat, ce ați făcut pentru acest județ”, a mai spus Flutur. Liderul PNL Suceava a adăugat că după ce în anul 2008, când PSD avea monopol total asupra județului Suceava, „anul pe care n-o să-l uitați după ce v-am bătut în alegeri”, PSD nu reușește acum să depună liste cu candidați la alegerile locale în toate localitățile din județ, „ceea ce spune multe despre unde a fost dus acest partid ca urmare a modului în care este condus”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava