• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, consideră că întrebarea care se pune în secțiile de votare „vreți și buletine de vot pentru Referendum?” este tendențioasă. După ce a votat în această dimineață și la referendum, Gheorghe Flutur a declarat că cetățeanul trebuie lăsat să solicite buletinele, considerând că întrebarea care se pune în secții este „aproape subliminală”. „Mi se pare tendențioasă această întrebare pusă: <vreți și buletine de vot pentru Referendum?>. Adică parcă una ar exclude pe cealaltă. E aproape subliminală întrebarea aceasta și nu este în regulă. Trebuie lăsat cetățeanul, care este informat, a fost campanie electorală, să ceară el buletinele de vot. Mai urmează să se spună: <nu e așa că nu vrei buletinele pentru Referendum?>. Mi se pare tendențioasă și în neregulă”, a spus Flutur.

Gheorghe Flutur: Mi se pare tendențioasă întrebarea „vreți și buletine de vot pentru Referendum?”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava