Concert pascal
MOPAN Suceava

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a povestit prin ce a trecut când a sunat alarma în Cernăuți în timpul vizitei în această regiune.

Gheorghe Flutur s-a aflat în această dimineață la Cernăuți unde a vizitat depozitele de ajutoare pentru Ucraina și a avut o întâlnire cu guvernatorul acestei regiuni. „După ce am avut conferința de presă la depozitul de ajutoare umanitare am plecat la administrația militară din Cernăuți pentru o discuție cu guvernatorul regiunii. Am mers, am stat câteva minute, a primit un telefon și a spus că trebuie să ne ridicăm pentru că în câteva minute începe alarma și trebuie să mergem în buncăr. După care eu am întrebat dacă asta este regula și dacă nu se poate pleca? Și a spus că dacă ne grăbim foarte tare putem să plecăm. Să nu fie pornite sirenele. Și atunci ne-am grăbit foarte tare, am luat mașina administrației și ne-au adus spre graniță, dar din urmă am auzit sirenele în Cernăuți, care nu îți creează cea mai confortabilă stare ca să spun așa. Dar am văzut că lumea nu era foarte panicată”, a declarat Flutur.

Gheorghe Flutur povesteșe prin ce a trecut când a sunat alarma în Cernăuți în timpul vizitei în această regiune, 4.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava