Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, previzionează o dezvoltare turistică fără precedent pentru municipiul Câmpulung Moldovenesc odată cu modernizarea drumului Izvorul Alb-Rarău dar și a drumului Câmpulung Moldovenesc-Stulpicani- Codrii Seculari de la Slătioara. Aflat duminică la ”Târgul lăptarilor” Flutur a amintit că lucrările de modernizare a drumului Izvorul Alb-Rarău în lungime de 8 kilometri au demarat în aceastră toamnă  și vor fi finalizate anul viitor. ”Cred că este una din cele mai așteptate investiții ale zonei. Am curajul să spun că municipiul  Câmpulung Moldovenesc va țâșni în dezvoltare turistică datorită acestor drumuri iar anul viitor am prevăzut proiectul de modernizare a drumului Câmpulung Moldovenesc- Stulpicani-Codrii Seculari de la Slătioara unul din cele mai frumoase drumuri care de 30 de ani a fost abandonat. În felul acesta închipuiți-vă ce perspectivă dăm orașului Câmpulung Moldovenesc pentru dezvoltare turistică. Venim cu asfalt toamna asta până la Codrii Sculari de la Slătioara și anul viitor încă 6 km până la intrarea în Câmpulung”, a spus Flutur.

”Abia aștept să vină la guvernare cine trebuie ca să promovăm proiecte mari de dezvoltare turistică inclusiv tronsonul doi al pîrtiei de schi”

El a adăugat că împreună cu primarul de Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, va elabora o strategie turistică integrată pentru Masivul Rarău. ”Mă bucur că primarul are mari preocupări pentru modernizarea zonei, pentru o dezvoltare inteligentă a Masivului Rarău din punct de vedere turistic. Vom avea o abordare integrată cu locuri de campare pentru rulote, parcări, să extindem părtia de schi dar și alte zone cu peisaj cum ar fi zona de la Releu unde noi intenționăm să facem un proiect mare ”Panorama” și cu aparate telescopice speciale să se poată vedea Suceava, Gura Humorului, toată Valea Moldovei, Valea Biastriței, Ceahlăul, Giumalăul, Munții Rodnei. Cred că va fi cea mai vizitată zonă ca un tron al Bucovinei de unde să vezi cele mai importante masive muntoase”, a spus Flutur care a adăugat ”abia aștept să vină la guvernare cine trebuie ca să promovăm proiecte mari de dezvoltare turistică inclusiv tronsonul doi al pîrtiei de schi”.

Gheorghe Flutur previzionează o dezvoltare turistică fără precedent pentru municipiul Câmpulung Moldovenesc, 7.8 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (6 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava