Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Conducerea PNL Suceava a avut, luni, la Gura Humorului, o nouă ședință în care s-au luat mai multe decizii importante pentru perioada următoare.

Potrivit prim vicepreședintelui PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, la Gura Humorului la întâlnire au participat pe lângă parlamentari și primarii liberali în funcție, dar și cei aleși, iar discuția s-a axat pe construcție și unitate.

În cadrul întâlnirii toți primarii au agreat lista pentru alegerile parlamentare care va fi deschisă la Senat de președintele organizației Gheorghe Flutur, iar la Camera Deputaților de Ioan Bălan. Pe următoarele locuri pe lista pentru Camera Deputaților se vor situa Angelica Fădor, Bogdan Gheorghiu și Daniel Cadariu.

Totodată, din punct de vedere organizatoric s-a deschis numirea în funcția de președinte interimar al organizației municipale PNL Suceava a deputatului Ioan Bălan în locul lui Lucian Harșovschi.  Noul președinte interimar va prezenta în primar ședință a BPJ al PNL Suceava lista cu membrii Biroului Permanent Municipal al PNL Suceava.

„Discuțiile au fost în mare parte constructive cu amendamentul că primarii au fost foarte deranjați că, pentru prima dată, s-au scurs în presă filmări și înregistrări audio din ședința liberalilor de săptămâna trecută”, a declarat deputatul Ioan Bălan.

El a subliniat că acest lucru a fost dezaprobat în unanimitate.

„Știm cine a făcut lucrul acesta, dar pentru noi este important acum că am găsit resursele să mergem mai departe uniți și puternici. Sunt convins că primele alegeri care par a fi cele prezidențiale ne vor găsit mobilizați și determinați”, a spus Ioan Bălan.

El a mai declarat că în cadrul ședinței s-au repartizat noi sarcini pentru cei cinci principali candidați la alegerile  parlamentare urmând ca județul să fie împărțit în cinci zone și fiecare să fie responsabil de zonă.

Gheorghe Flutur și Ioan Bălan deschid listele PNL Suceava la parlamentare. Ioan Bălan numit președinte interimar al organizației municipale PNL Suceava, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava