MOPAN Suceava

Gheorghe Flutur şi Ioan Balan vor face parte din delegaţia formată din mai mulţi lideri naţionali ai PDL care va fi prezentă săptămâna viitoare în Germania pentru a se întâlni cu lideri ai Uniunii Creştin Democrate (CDU), formaţiunea Angelei Merkel. Din delegaţia democrat liberalilor vor mai face parte Vasile Blaga, Anca Boagiu, Monica Macovei şi Alin Popoviciu.

Gheorghe Flutur a anunţat că în cadrul acestei vizite vor avea loc discuţii la Berlin şi Dresda cu lideri ai CDU în vederea stabilirii strategiei democrat liberalilor pentru alegerile euroarlamentare din acest an. „Vom avea un schim de experienţă privind organizarea şi comunicarea principalului partid care guvernează Germania. Dorim să învăţăm din experienţa CDU, atât în campania electorală, cât şi în guvernare”, a precizat Gheorghe Flutur.

El a amintit că la sfârşitul anului trecut, la Bucureşti a avut loc o întâlnire între lideri ai PDL şi reprezentanţi ai principalului partid de guvernământ din Germania, întâlnire organizată prin Fundaţia Konrad Adenauer.

Gheorghe Flutur şi Ioan Balan vor pleca în Germania pentru a avea întâlniri cu lideri ai CDU, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava