Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent, în această dimineață, la începerea lucrărilor de asfaltare a unui drum din comuna Horodnic de Sus. La deschiderea lucrărilor a fost prezent și primarul comunei Valentin Luță. Flutur a spus că investiția este finanțată printr-=un proiect cu fonduri europene. „Am participat la deschiderea lucrărilor de asfaltare a unui drum comunal în Horodnic de Sus alături de primarul PNL Valentin Luță care este un campion pe proiecte europene în județul Suceava. Lucrările se realizează printr-un proiect european finanțat prin Grupul de Acțiune Locală, pe mai multe tronsoane, unul de 3,1 kilometri și unul de 5,5 kilometri. Este de remarcat faptul că lucrările sunt făcute gospodărește. Întâi s-au realizat lucrări pentru rețele de apă și canalizare în 80% din comună, apoi a făcut trei poduri peste pârâul Pozen, care a creat probleme de-a lungul timpului și acum vine cu asfaltul”, a explicat șeful administrației publice.
Gheorghe Flutur a subliniat faptul că Valentin Luță este un primar foarte gospodar, acesta reușind să finalizeze până în prezent o casă de cultură, el apreciind că aceasta va fi una din cele mai frumoase din județul Suceava. Casa de Cultură din Horodnic de Sus urmează să fie inaugurată în luna decembrie. Flutur a amintit că recent, tot în această comună a fost inaugurat un dispensar medical cu dotări de nivel european.
„Trebuie spus că primarul Valentin Luță s-a implicat în acordarea de terenuri și a unui perimetru întreg de locuințe pentru tineri. De asemenea, a atras investitori într-o zonă industrială în limită cu orașul Rădăuți care sunt plătitori de impozite la comună. Pot să spun astfel că Horodnic de Sus e una din cele mai frumoase surprize din acest mandat cu realizări excepționale”, a declarat președintele CJ Suceava, care a adăugat că va continua să îl sprijine pe primarul din Horodnic de Sus pentru a continua proiectele de dezvoltare din această comună.
„Vreau să precizez că CJ Suceava a fost alături de primarul Valentin Luță, în condițiile în care din luna septembrie el nu a mai primit bani pentru decontarea unor proiecte de dezvoltare locală, motiv pentru care trebuie să-l ajutăm să deconteze și să facă plata către constructori”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Gheorghe Flutur și Valentin Luță au fost prezenți la începerea lucrărilor de asfaltare a unui drum din comuna Horodnic de Sus, 9.6 out of 10 based on 7 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.6/10 (7 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava