MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că miercuri, 4 martie a.c., de la ora 14:00, în sala ,,Ștefan cel Mare“ din cadrul acestei instituții va avea loc o întâlnire la care vor participa structurile din teritoriu ale Ministerului Agriculturii, respectiv APIA, AFIR, Direcția Agricolă, precum și Oficiul Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară, Direcția Sanitar-Veterinară, fermieri din domeniul vegetal și zootehnic precum și secretarii localităților din județul Suceava.
Gheorghe Flutur a spus că tema principală a întâlnirii va fi demararea sesiunii de depunere a cererilor pentru acordarea subvențiilor pentru fermieri. El a spus că sesiunea a început în 2 martie și se încheie pe 15 mai.
„Interesul nostru este să îi sprijinim pe fermieri pentru a-și depune la timp cererile. Dorim să evităm blocajele sau penalizările care au apărut în anii precedenți, inclusiv în relația dintre fermieri și Oficiul Județean de Cadastru. Uniunea Europeană acordă României fonduri încă 2 ani pentru finalizarea cadastrului. Dorim să îmbunătățim relațiile dintre fermieri, APIA și DSV știut fiind faptul că în unele situații, din cauza evidențelor neclare, unii fermieri au fost penalizați sau nu au putut încasa subvențiile”, a declarant Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava