• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Profesorul de matematică Gheorghe Lazăr rămîne la şefia Inspectoratului Şcolar Suceava, după ce i-a fost admisă contestaţia depusă în urma examenului susţinut, la sfîrşitul lunii trecute, la Ministerul Educaţiei. Anunţul a fost făcut de secretarul de stat în Minister Vasile Şalaru. Acesta a precizat că profesorul Lazăr va fi cercetat disciplinar în dosarul transferurilor de elevi, chiar dacă nu a făcut parte din comisia de admitere. În judeţul Suceava, 332 de transferuri în clasa a IX-a, după repartizarea computerizată, au fost anulate ieri de Ministerul Educaţiei. Asta, pentru că elevii care au cerut transferul aveau medii mai mici decît cele ale ultimilor admişi la acele şcoli. Alte 54 de transferuri au rămas valabile, dintre care 38 pentru că a corespuns media de admitere, iar celelalte fiindcă s-a constatat că au fost aprobate cu respectarea reglementărilor, fiind cazuri în care sînt fraţi gemeni sau elevi cu probleme medicale. La propunerea echipei de control care, săptămîna trecută, a fost la Suceava, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a aprobat cercetarea disciplinară a membrilor comisiei de admitere a IŞJ şi sesizarea organelor de cercetare penală privind săvîrşirea unei posibile infracţiuni de abuz în serviciu. Comisia a fost condusă de adjuncta Inspectoratului, Cristina Teodorovici.

Gheorghe Lazăr rămîne la şefia Inspectoratului Şcolar Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava