Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava, deputatul social democrat Gheorghe Șoldan a declarat în comuna Vicovu de Jos că alături de echipa sa va aduce schimbările în bine de care are nevoie județul. „M-am bucurat să fiu duminică, de Rusalii, în mijlocul locuitorilor din Vicovu de Jos, al căror primar a ales să sărbătorească această zi și printr-un spectacol de excepție, adunând, astfel, laolaltă întreaga comunitate nu doar la biserică, ci și pe esplanada de lângă Centrul Cultural „Sofia Vicoveanca” din localitate.

O comunitate și un primar pe care, așa cum le spuneam și vicovenilor, i-am dat de multe ori exemplu. De pe scena evenimentului, le-am vorbit oamenilor despre prioritățile mele ca președinte de consiliu județean și i-am asigurat că nu am uitat ce am vorbit în campania electorală nu de mult încheiată.

I-am felicitat pentru că au ales un primar precum Vasile Tugui (votat cu aproape 90%), primar care a reușit în două mandate să dezvolte vizibil comuna și care are numeroase proiecte de continuare a modernizării Vicovului de Jos. Totodată, le-am mulțumit pentru că au avut încredere în mine și pentru că, pe 9 iunie, la Vicovu de Jos am primit pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava de trei ori mai multe voturi decât principalul meu contracandidat.

Și sunt zeci de exemple de astfel de comunități care au ales într-o proporție covârșitoare schimbarea cu Gheorghe Șoldan. Mă onorează , dar mă și responsabilizează în egală măsură.

Sunt determinat, am ținut să precizez și ieri acest lucru, să produc, alături de echipa mea, schimbările de care județul nostru are atât de multă nevoie. Toate astea pentru ca, într-un final, sper eu chiar finalul primului mandat, 2028, toți mai puțini tineri să plece din județ, iar cei plecați de mult să înceapă să vină înapoi acasă, la copiii lor, la familiile lor”, a transmis Gheorghe Șoldan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava