Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava, deputatul social democrat Gheorghe Șoldan, a declarat după slujba de Sânziene de la Suceava că l-a bucurat faptul că a văzut numeroși tineri printre miile de credincioși prezenți în curtea Mănăstirii Sf. Ioan cel Nou. „Am participat în prima parte a zilei de astăzi, dedicată cinstirii Sfântului Mare Mucenic Ioan cel Nou, la Sfânta Liturghie arhierească de la Catedrala Arhiepiscopală din Suceava.

M-am bucurat să văd, printre miile de credincioși, și foarte mulți tineri. A fost o liturghie care a transformat curtea mănăstirii “Sf. Ioan cel Nou’’ de la Suceava într-o mare de emoții, speranțe și rugăciuni.

O mare în mijlocul căreia, sub teii din curtea așezământului monahal, se afla baldachinul decorat cu mii de flori, în care a fost așezată racla cu moaștele Marelui Mucenic, la care ne-am închinat alături de pelerini veniți din toată țara.

Pentru sănătate, pentru pace și prosperitate. Pentru o viață mai bună.

Trei zile i-au fost dedicate în acest an hramului Sfântului Ioan cel Nou, când sărbătorim și Zilele Sucevei. La mulți ani, Suceava! La mulți ani, suceveni!”, a transmis Gheorghe Șoldan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava