MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan, i-a transmis secretarului general al PNL Suceava, Viorel Seredenciuc, că județul nu se va dezvolta cu hore și festivaluri la care trebuie să ajungi pe drumuri rupte. „Secretarul general al PNL Suceava a dovedit încă o dată că proverbul <Dacă tăceai, filozof rămâneai> este mai actual ca niciodată.

Domnul Viorel Seredenciuc a fost pus de partid să-și apere șeful pe care l-a luat gura pe dinainte să se laude cu realizările tuturor primarilor din județ în ceea ce privește cea mai mare alocare obținută de un județ din țară, de 330 de milioane de euro, pentru proiectele de modernizare drumuri și rețele de apă și canalizare, prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny”, a spus Gheorghe Șoldan. El a adăugat că din păcate Viorel Seredenciuc a găsit de cuviință să atenționeze PSD Suceava că nu e bine să fie spus adevărul, că anumite măsuri guvernamentale au fost luate doar după ce PSD a arătat că sunt în favoarea românilor și că de fapt doar liberalii sunt cei care aduc bunăstarea.

„Dacă pentru secretarul general al PNL Suceava adevărul spus de PSD înseamnă <politică veninoasă> atunci îl invităm să circule pe drumul axial Suceava-Iași, proiect pe care l-a gestionat cât era vicepreședinte al CJ Suceava, sau să folosească Terminalul 2 al Aeroportului Suceava, proiect pe care tot el l-a gestionat. Îi transmit secretarului general al PNL Suceava că tocmai pentru că PSD se află la guvernare împreună cu PNL e nevoie de multă transparență și dialog pe temele importante ale sucevenilor, să nu fie ascunse eșecurile unor proiecte de interes județean și să apreciem pe cei care au merite în alte proiecte”, a precizat deputatul PSD de Suceava. El consideră că realitatea nu poate fi schimbată decât prin acțiune coerentă, concretă și cu proiecte care să fie duse la îndeplinire și vor avea un impact benefic pentru populație.

„Cu hore, festivaluri și nunți în Bucovina, pe drumuri rupte, nu vom dezvolta nimic și doar vom crește numărul celor care vor veni, dacă vor mai veni, să fie sărbătoriți de Luna Diasporei”, a încheiat Gheorghe Șoldan.

Gheorghe Șoldan îi transmite lui Viorel Seredenciuc că județul nu se va dezvolta „cu hore, festivaluri și nunți în Bucovina pe drumuri rupte”, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava