MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan, a sărit în apărarea producătorilor locali de pe Rarău despre care spune că vor fi dați afară din tarabele lor de conducerea Consiliului Județean.

Vă prezentăm în continuare comunicatul transmis de deputatul Gheorghe Șoldan:

„Ne rupem opincile de dragoste de Bucovina, dar îi dăm afară pe oamenii care o promovează prin produsele lor.

<Afară cu producătorii locali de pe TransRarău!> Păi, cum vine asta, dle Flutur? Am aflat zilele trecute că dl. Flutur nu mai vrea producători locali care să-și vândă produsele în drumul spre Rarău.

Inclusiv stâna turistică trebuie dărâmată!

Aceeași stână pe care săracii oameni au dus-o peste tot prin țară ca să se laude președintele Consiliului Județean cât de bucovinean e. Oameni care vând produse lactate ori obiecte din lemn confecționate de ei, măști etc. au fost informați de ceva vreme că trebuie să plece! Asta după ce ani de zile a fost totul în regulă și au avut contract cu administrația județeană.

Motivul invocat: se renovează parcarea unde producătorii locali își vindeau produsele. Asta deși, de luni bune, nimeni n-a mișcat o piatră din acea parcare.

Pot să înțeleg necesitatea modernizării parcărilor (dacă acesta e adevăratul motiv și nu altul), susțin existența unui comerț civilizat, cu atât mai mult pe traseele turistice, dar este de neînțeles de ce nu li se oferă acestor producători o alternativă. Oamenii au cerut să li se permită să se mute în alte parcări de pe drumul spre Rarău.

Ce s-a întâmplat? Au fost dați afară inclusiv din biroul lui Gheorghe Flutur cu strigăte și amenințări. Mi-au povestit toate astea cu lacrimi în ochi. Oameni la 50-60 de ani plângând și temându-se că ei sau rudele lor vor avea de suferit dacă spun adevărul. În 2023, oameni buni! E revoltător!

Pe de o parte ne lăudăm cu producătorii din Bucovina prin ziare și pe la televiziuni, iar de cealaltă parte ne batem pur și simplu joc de ei? Adevăratul motiv, o spun cu frică oamenii, ar fi că strică încasările unui alt agent economic important, deranjat de turiștii care se opresc în drumul spre Pietrele Doamnei la căbănuțele producătorilor locali.

Pe zi ce trece tot mai mulți oameni încep să prindă curaj și să vorbească și despre cealaltă față a politicianului care se laudă cu realizările altora și o ține numai în hore, în timp ce prin județ e prăpăd”.

Deputat PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava