MOPAN Suceava

Gheorghe Turda, cunoscutul interpret de muzică populară, a anunțat că s-a vindecat de cancer de piele după ce a fost diagnosticat cu carcinom cutanat în decursul acestui an. Interpretul a recunoscut că a riscat stând la soare cam mult în această vară, lucru pentru care a tras. Acum respiră uşurat, căci după operaţie medicul dermatolog l-a asigurat că nu are de ce să-şi mai facă probleme, notează click.ro.

Gheorghe Turda a descoperit cancerul din întâmplare şi a povestit cum a scăpat de boală. „M-a deranjat un neg cât un bob de piper în perciun. La un moment dat s-a spart bubița și m-am speriat. Am venit imediat la consult. Doamna doctor Mihaela Leventer a zis că e nevoie să fac o operație. Am avut încredere în doamna doctor și în metoda folosită de dânsa, tehnica Mohs. De la programare până la operație a durat o săptămână. Am trecut peste această fază. Dumnezeu ne-a ajutat”, a declarat Gheorghe Turda, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/gheorghe-turda-invins-cancerul-interpretul-de-folclor-s-vindecat-fara-risc-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava