Concert pascal
MOPAN Suceava

Nici bine nu au început concertele, că muzica populară românească fierbe! De data aceasta la harță s-au luat doi rapsozi cu ștate grele în folclorul românesc. Gheorghe Turda (73 de ani) și Constantin Enceanu (57 de ani) și-au aruncat cu paharele în față și cu vorbe grele, la un eveniment unde s-au întâlnit din întâmplare, notează click.ro.

Prezenți la același eveniment, cei doi rapsozi s-au luat la ceartă din cauza repertoriului. Gheorghe Turda s-a urcat pe scenă și nici bine nu a deschis gura să cânte prima melodie, că rivalul său Constantin Enceanu a sărit ca ars. Constantin Enceanu ar fi răbufnit, s-ar fi ridicat nervos tare de la masă și ar fi început să țipe din toți rărunchii la Turda. Scandalul a degenerat atunci când Gheorghe Turda s-a enervat și el și a aruncat cu un pahar cu apă înspre Constantin Enceanu, cu scopul de a-l răcori pe artist. “Un provocator și un needucat! I-am aruncat apa din pahar! Recunosc treaba asta. Peste masă, ca să-l potolesc. Exact așa cum s-a întâmplat cu regretatul Vadim Tudor. Băiatul nu e normal cu capul, se crede atât de mare vedetă, încât vrea numai el să se audă.”, a spus nervos Gheorghe Turda, potrivit sursei citate.

https://www.click.ro/vedete/romanesti/gheorghe-turda-i-aruncat-paharul-fata-lui-constantin-enceanu-baiatul-nu-e-normal-cu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava