MOPAN Suceava

Deputata Angelica Fădor a fost desemnată președinte interimar al Organizației Femeilor Liberale (OFL), post rămas vacant după ce Cătălina Laura Culipei a demisionat.

Decizia a fost luată în ședința de astăzi a Biroului Politic Judeţean. Tot astăzi deputatul Bogdan Gheorghiu a fost desemnat președinte interimar al organizației PNL Fălticeni. De asemenea, postul era liber după demisia lui Ionel Vasiliu.

Gheorghiu: „Propunerea domnului președinte Gheorghe Flutur de a fi desemnat președinte interimar al organizației PNL Fălticeni a fost mai mult decât onorantă și îi mulțumesc pentru încredere”

„Propunerea domnului președinte Gheorghe Flutur de a fi desemnat președinte interimar al organizației PNL Fălticeni a fost mai mult decât onorantă și îi mulțumesc pentru încredere. Poate mai onorant decât atât a fost faptul că această propunere a primit votul favorabil din partea tuturor colegilor prezenți, cărora le mulțumesc și pe această cale. Toți cei care m-au votat sunt convins că știu cât de mult apreciez munca și faptul că fiecare localitate suceveană merită să se dezvolte. Faptul că voi coordona echipa PNL Fălticeni este mai mult decât o sarcină politică, ci un mod de a mă implica coerent în viața acestei comunități de care mă leagă întreaga copilărie. Felicitări și colegei mele Angelica Fădor. care a fost desemnată tot astăzi președinte interimar al Organizației Femeilor Liberale (OFL)! Avem nevoie de echilibru și am încredere că este cea mai potrivită pentru a da voce tuturor sucevencelor!”, a declarat deputatul Bogdan Gheorghiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava