Concert pascal
MOPAN Suceava

Surpriză de proporții pentru fanii unui îndrăgit actor de la Hollywood! Recent, pe contul de Instagram al unui dintre cei mai râvniți bărbați fatali din showbiz a apărut o fotografie cu un copilaș drăgălaș, notează click.ro. Totul nu a fost decât o simplă trecere în revistă a felului în care a învățat să meargă pe bicicletă. Și, evident, a început ca orice copil cu… tricicleta.

Actorul care a cucerit multe inimi datorită rolurilor din ”Stăpânul Inelelor” și ”Pirații din Caraibe” a postat o fotografie din copilărie. Practic, este de nerecunoscut, având în vedere că între fotografia de atunci și bărbatul de au au trecut aproape 40 de ani. Recent, Orlando Bloom, acum în vârstă de 44 de ani, a postat o fotografie cu el când avea doar câțiva anișori și învăța să dea la pedale. El a început cu tricicleta pentru ca în prezent să simtă adrenalină pe bicicletă și motociclete de teren. Pasionat de sporturi extreme printre care amintim mountain bike, surf, ciclism de șosea, motociclism, motocross și paragliding, Bloom a reușit destul de rar să mai evadeze în natură din cauza îndatoririlor parentale, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/ghiciti-ce-actor-celebru-devenit-copilasul-din-imagine-invatat-cu-tricicleta-am

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava