MOPAN Suceava

În timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier pe strada Castanilor de pe raza sat/com. Mitocu Dragomirnei, polițiștii au observat un autovehicul al cărui conducător, la vederea autospecialelor de poliție, a oprit pe partea stângă a drumului public și s-a îndepărtat în grabă de mașină. S-a procedat la urmărirea și interceptarea persoanei în cauză, ocazie cu care i s-au solicitat documentele personale și cele ale autovehiculului pe care l-a condus.
S-a constatat că este un tânăr de 22 ani, că nu are asupra sa documentele personale și cele ale autovehiculului și că nu este posesor de permis de conducere.
Totodată, s-a procedat la verificarea a autoutilitarei stabilindu-se că aceasta a fost radiată din circulație la data de 14.08.2020 și inspecția tehnică periodică este expirată din data de 28.10.2020.
Șoferul a fost condus la sediul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, care urmează a fi soluționat procedural de către lucrătorii SPR 8 Adâncata.
De asemenea, șoferul a fost sancționat contravențional conform prev. art. 10 alin. 1 din O.U.G. 195/2002 și art. 147 pct. 1 din H.G. 1391/2006 pentru ITP expirat și lipsa documentelor personale și ale autoutilitarei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava