MOPAN Suceava

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Solca, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control pe DN2K, pe raza comunei Arbore un autoturism care a efectuat o manevră de depășire pe linie continuă a unui alt vehicul.
În calitate de conducător al autoturismului a fost identificat un bărbat de 31 ani, din comuna Grănicești, acesta aflându-se singur în mașină și prezentând pentru control documentele mașinii, respectiv polița de asigurare obligatorie RCA și certificatul autoturismului. Fiind întrebat cu privire la documentele personale ale acestuia, cartea de identitate și permisul de conducere, șoferul a relatat faptul că nu le are asupra sa. Având în vedere aceste aspecte, s-a procedat la efectuarea de verificări în bazele de date, ocazie cu care s-a constatat faptul că dreptul de conducere al bărbatului de 31 de ani este cu restricții – suspendat.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Ghinion. Oprit în trafic pentru o depășire neregulamentară s-a constatat că are permisul suspendat. S-a ales cu dosar penal, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava