Concert pascal
MOPAN Suceava

Una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă echipa de fotbal Rapid Suceava este cea a portarilor. La meciul amical cu Dacia Unirea Brăila, tânărul Toma Marinică Niga, care a apărat cu success buturile grupării suceven în prima perioadă a campionatului seriei I a Ligii a II-a, s-a accidentat destul de grav.
Se pare că goal-keep-rul sucevean a suferit o entorsă la genunchi, accidentare care-l va ţine departe de gazon o perioadă şi care pune dintr-o dată problema găsirii unei soluţii pentru acoperirea postului de portar.
„Diagnosticul pus de medici este entorsă la genunchi, ceea ce necesită un repaus de trei săptămâni. În condiţiile în care sezonul de primăvară se reia pe data de 27 februarie, Niga este în pericol să rateze cea mai mare parte a pregătirii de iarnă”, a declarat organizatorul de competiţii Neculai Grosu.
Rămaşi cu un singur portar la antrenamente, în persoana lui Vlăduţ Hînţăscu, oficialii suceveni au apelat la serviciile unui tânăr despre care s-a vorbit foarte mult în perioada junioratului, Denis Cojocaru.
În prezent în vârstă de 17 ani, Denis a început fotbalul la Suceava, unde a activat la Sporting şi Rapid, fiind pregătit pe rând de Marius Lup, Adrian Cerlincă, Cornel Dârman şi Andrei Roheţki. După un scurt periplu la Ceahlăul Piatra Neamţ, suceveanul a ajuns în urmă cu aproximativ 3 ani la Cluj, la clubul Ardealul. Acolo s-a remarcat instantaneu nu doar datorită fizicului său impozant, 1.97 metri, ci şi prin aptitudinile tehnice foarte bune. Aşa se face că începând din vara anului 2013, Denis a intrat în atenţia reprezentanţilor celei mai prestigioase şcoli pentru portari din Europa, Just For Keeper, care l-a invitat la un stagiu de pregătire în Anglia. După revenirea din Albion, acesta a participat pentru două săptămâni la antrenamentele echipei italiene Cremonese, pentru ca apoi să fie chemat să se pregătească la centrul de copii şi juniori al clubului Chelsea Londra. Ulterior, Denis Cojocariu a ajuns în curtea celor de la Dinamo Bucureşti, de care s-a despărţit însă în urmă cu 6 luni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava