Comenzi MOPAN Suceava

Săptămâna aceasta, poliţiştii suceveni și partenerul lor tradiţional, Brian Douglas, le-au oferit ghiozdane echipate cu penare şi rechizite unor copii cu posibilităţi financiare reduse din comunele Stroieşti şi Şcheia. De asemenea, copiii au primit dulciuri și fructe. Conform IPJ, acesta este un mesaj clar al poliţiştilor care îi îndeamnă pe copii să meargă la şcoală și să aibă rezultate bune pentru a deveni un sprijin pentru comunitate.

Ghiozdane și rechizite le-au fost oferite copiilor dintr-un cătun izolat din Stroieşti dar şi copiilor identificaţi la munca câmpului alături de părinţii lor pe terenurile cultivate din apropierea satului. Totodată s-au purtat discuţii cu părinţii pentru a-i conştientiza pe aceştia cu privire la importanţa frecventării cursurilor şcolare de către copii. Alte 30 de ghiozdane şi rechizite le-au fost distribuite copiilor din comunitatea de rromi din Şcheia. IPJ Suceava precizează că din analizele de caz rezultă că mulţi dintre autorii de infracţiuni sunt minori și că tocmai de aceea se impune intervenţia preventivă în scopul promovării actului educaţional şi implicit în vederea limitării participaţiei minorilor la săvârșirea de infracţiuni.

Ghiozdane şi rechizite oferite de polițiștii suceveni și Brian Douglas unor copii din Stroiești și Șcheia, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava