MOPAN Suceava

Alegerile pentru desemnarea noii structuri de conducere a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava dispun de doi invitaţi de marcă, la Adunarea Generală Ordinară ce avea loc duminică, de la ora 10.00, la restaurantul Brădet anunţându-şi prezenţa Gheorghe Popescu şi Octavian Goga. Primul revine la Suceava în calitate de invitat special, în vreme ce al doilea va fi supervizor al scrutinului din partea Federaţiei Române de Fotbal, în cadrul căreia ocupa actualmente funcţia de vicepreşedinte.
“Ne bucură că alături de noi sunt doi oameni importanţi, vicepreşedintele şi probabil viitorul preşedinte al Federaţiei. Prezenţa lor ne responsabilizează şi totodată cred că va asigura o maximă transparenţă alegerilor de duminică”, crede Ciprian Anton, singurul candidat la funcţia de preşedinte al AJF Suceava.
Nu mai puţin de opt oameni de fotbal din judeţ se luptă pentru cele două posturi de vicepreşedinte al AJF Suceava,  este vorba de Manuel Costache, managerul Bucovinei Rădăuţi, Ciprian Creţan, antrenorul formaţiei Bradul Putna, Iulian Darabă, reprezentantul clubului AS Şomuz Fălticeni, Vasile Bejenar, unul dintre membrii Comitetului Executiv al AJF, observatorul Ion Armeanca, dar şi foştii arbitri divizionari Vasile Păduraru, Ioan Filipciuc şi Stelică Bărbosu.
În altă ordine de idei, Gică Popescu va profita de vizita la Suceava pentru a discuta din nou cu reprezentanţii cluburilor cu drept de vot la alegerile pentru şefia FRF. Miza electorala este destul de mare pentru fostul internaţional român, în condiţiile în care nu mai puţin de şapte structuri din judeţul Suceava pot vota la scrutinul din 5 martie, este vorba de Rapid Suceava, Armonia Fălticeni, Bucovina Rădăuţi, Sporting Suceava, FC Pojorâta, AJF Suceava şi Liceul cu Program Sportiv Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava