• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Gina Pistol a trecut prin cele mai frumoase momente atunci când a filmat emisiunea Asia Express, emisiune care se bucură de un real succes la televizor. Prezentatoarea tv a vorbit deschis despre experiennța Asia Espress, unde ea a fost prezentatoare. Deși a beneficiat de cazare în fiecare noapte, vedeta a trecut și ea prin experiențe neplăcute.

Iubita lui Smiley a oferit detalii din perioada în care a filmat emisiunea Asia Express, mărturisind care au fost condițiile precare pe care a trebuit să le suporte vedeta pe timpul filmărilor.

„Singurul avantaj pe care noi, cei din echipa de producție, îl aveam față de concurenți era că, la finalul zilei de filmare, aveam certitudinea cazării. Dar asta nu înseamnă că toate locurile unde am dormit erau minunate. Am avut parte și de nopți nedormite pentru că angajații unui hotel făceau multă gălăgie în toiul nopții, fără să țină cont de nimic, deși eu urma să mă trezesc în jur de ora 4 pentru a mă pregăti de o nouă zi de filmare. A fost dificil și pentru noi, nu doar pentru concurenți. Ne-a lipsit confortul de acasă și nu știam niciodată ce ne așteaptă seara, când ajungem la cazare. Dar acum văd imaginile cu vedetele Asia Express și nu îmi vine să cred prin ce locuri au dormit, prin ce experiențe au trecut. Eu îi vedeam că sunt foarte obosiți, pentru că au avut și seri în care nu reușeau să închidă un ochi, din cauza condițiilor de cazare, dar nu mi-am imaginat că a fost atât de greu! Asia Express este un proiect frumos, dar extrem de greu, însă ce ne aduce zâmbetul pe buze de fiecare dată este reacția telespectatorilor, care ne urmăresc ediție de ediție și ne felicită pentru faptul că le oferim un produs foarte bun”, a declarat Gina Pistol pentru viva.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/gina-pistol-marturisiri-din-culisele-asia-express-ce-si-pus-bagaj-prezentatoarea-tv

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava