Concert pascal
MOPAN Suceava

Gina Pistol urmează să devină mămică în curând, vedeta fiind extrem de emoționată cu cât se apropie mai repede marele moment, având în vedere că este și pentru prima oară.

Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a trecut pe la cabinetul medicului care îi monitorizează sarcina zilele acestea și a făcut o ecografie, pe care a publicat-o pe contul personal de Instagram, spre bucuria admiratorilor ei, potrivit click.ro.

Imaginea a venit însoțită și de un mesaj emoționant, care explica modul în care se simte vedeta de la Antena 1 în această perioadă frumoasă din viața ei, dar și dificilă. „Am ajuns acasă şi sunt epuizată. A fost o zi lungă, sunt trează de la 6:15. Dar sunt foarte fericită, am făcut morfologia trimestrului 2 şi totul este bine. Totul este în grafic. Mi-a fost tare drag să o văd, dar era foarte agitată. Cred că o să îmi semene”, a spus Gina pe rețelele sociale, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/gina-pistol-se-mandreste-cu-ecografia-bebelusului-cum-se-simte-viitoarea-mamica

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava