MOPAN Suceava

Două mămici frumoase și curajoase. Lili Sandu și Gina Pistol au făcut Paștele în deplasare, pe Litoral, nu împreună, ci separat, fiecare cu iubitul ei și cu copilul ei. Alte două mămici cunoscute, Alessandra Stoicescu și Ilinca Vandici au plecat peste hotare, iar Paștele le-a prins pe plajă.

Gina Pistol (40 de ani), care a devenit mămică pe 9 martie, nu a fost foarte generoasă cu imaginile pe Instagram, cu ocazia acestui Paște, însă le-a arătat fanilor că se află pe plajă, cu căruciorul în care dormea micuța Josephine, fiica ei și a lui Smiley (37 de ani). Tot o imagine de pe plajă, însoțită de o melodie, a publicat și Smiley, care se bucură de momentele cu fetele lui.

O altă familie foarte urmărită în online este cea formată din Lili Sandu (41 de ani) și Silviu Țolu (29 de ani), fiul lor Thomas, fiind absolut adorabil. Lili Sandu a născut pe 10 august 2020, așa că băiețelul are acum aproape 9 luni, iar grimasele și „monologurile” lui te înveselesc instant. Lili și Silviu au ales să petreacă Paștele pe litoralul românesc, la Olimp, la un celebru resort foarte căutat de vedete.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/gina-pistol-si-lili-sandu-pe-litoral-cu-bebelusii-ce-alte-vedete-au-plecat-vacante

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava