Concert pascal
MOPAN Suceava

Au îndulcit Internetul marți seara cu mesajul lor adorabil, în care au anunțat oficial că sunt un cuplu, că vor deveni o familie și că își construiesc un „Acasă” al lor, alături de bebelușul pe care îl așteaptă. După anunțul oficial al iubirii lor, Gina Pistol și Smiley au fost asaltați de urări din partea vedetelor, unele extrem de emoționante, altele, foarte haioase, notează click.ro.

Videoclipul pe care Smiley (37 de ani) l-a lansat luni (29 septembrie) pe canalul lui de YouTube este deja pe locul 6 în trending și a adunat peste 600.000 de vizualizări în 14 ore. Fanii Ginei Pistol (38 de ani) și ai lui Smiley sunt în delir după ce i-au auzit povestind despre relația lor de iubire, dar și despre bebelușul pe care îl așteaptă. Mai mult, prezentatorul de la „Românii au talent” (PRO TV) și prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” au dezvăluit și sexul copilului: vor avea o fetiță. Și pe Instagram, și pe Facebook, a plouat cu urări, nu doar pe YouTube, iar mesajele vedetelor au ieșit în evidență, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/gina-pistol-si-smiley-coplesiti-de-mesajele-vedetelor-ce-le-au-urat-delia-esca

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava