MOPAN Suceava

Giorgio Armani spune că Madonna este „foarte dificilă”.
Creatorul de modă italian a ‚lovit înapoi’ după ce cântăreața a declarat că „greoaia” capă creată de Giorgio Armani a fost parțial responsabilă de faptul că ea a căzut de pe scenă la gala BRIT Awards, miercurea trecută, potrivit contactmusic.com.

Întrebat ce părere are despre accident, celebrul creator de modă, în vârstă de 80 de ani, a spus pentru PEOPLE.com: „Madonna, după cum știm cu toții, este o persoană foarte dificilă. Această capă avea un cârlig și ea a vrut o fundă, pe care nu a putut să o desfacă cu mâinile ei. Asta s-a întâmplat.”

Cei prezenți, miercurea trecută, la gala Brit Awards, au privit ingroziți cum cântăreața în vârstă de 56 de ani a fost trasă în jos pe scari după ce a eșuat în încercarea de a-și dezlega capa pe care dansatorii ei trebuiau sa o smulga de pe ea.

„Toată lumea era îngrijorată că, fiind foarte grea, capa ar fi alunecat de pe mine, astfel încât au legat-o foarte strans în jurul gâtului meu. Așa că, iată-mă pășind ca o regină și am ajuns la capătul scărilor și am tras de șnurul din mătase, însă acesta nu s-a desfăcut. Iar minunații mei dansatori japonezi practic m-au strangulat când au tras de capă. Aveam de ales: puteam sa fiu strangulată sau să cad împreună cu capa, și am cazut.”, a declarat artista despre incident.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava