MOPAN Suceava

Girls Aloud s-au despărţit. Componentele trupei au confirmat că nu vor mai colabora, doar la câteva ore după ce au susţinut ultimul show din cadrul turneului aniversar de 10 ani, care a avut loc în Liverpool, miercuri noapte.

Prestaţia lor de pe Echo Arena din Liverpool a fost urmată de un mesaj de adio publicat pe reţeaua de socializare Twitter. „Dragi fani, vrem să vă spunem din adâncul inimilor noastre: ‘Mulţumim!’ Acest turneu a fost o experienţă minunată şi, deasemenea, şansa perfectă de a vă mulţumi că ne-aţi fost alături un deceniu. De departe, a depăşit aşteptările noastre şi sperăm să rămânem pentru totdeauna o sursă de inspiraţie pentru voi. Dragostea şi suportul vostru ne vor însoţi mereu, dar acum trebuie să punem punct momentelor frumoase pe care le-am petrecut împreună. Vă iubim enorm.”, au scris tinerele pe contul lor oficial de Twitter, potrivit contactmusic.com.
Potrivit unor zvonuri care circulă în presa de peste ocean, Grils Aloud – din care fac parte Kimberly Walsh, Nadine Coyle, Cheryl Cole, Nicola Roberts şi Sarah Harding – se pare că au făcut un pact de a ţine veştile secrete până la finalul turneului lor ‘Ten – The Hits’. „Ten: The Hits Tour“ a fost cel de-aş şaselea şi cel din urmă turneu al lor, după trei ani în care fetele au avut proiecte solo. Cea mai recentă piesă semnată de Girls Aloud, „Something New“, a fost lansată la finele anului trecut.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava