MOPAN Suceava

Gisele Bundchen nu are acasă o perie de păr și nu a mai băut un suc de 10 ani, potrivit showbizspy.com.

Artista în vârstă de 33 de ani, care are doi copii împreună cu celebrul fotbalist american Tom Brady, a declarat în cadrul unui interviu recent, potrivit sursei citate: ”Trebuie să-ți amintești că, în ceea ce fac eu, alții sunt cei care îmi perie părul în fiecare zi. Trebuie să-ți dai seama că ultimul lucru pe care aș vrea să-l fac într-o zi liberă ar fi să-mi perii părul!”

În cadrul aceluiași interviu, faimosul model a dezvăluit câteva dintre trucurile pe care le folosește pentru a avea un corp de invidiat.

”Toate aceste produse fabricate sunt minunate, dar nesănătoase… nu am mai băut sucuri de 10 ani. Seara, dacă soțul meu se uită la televizor la fotbal, eu îmi iau cărticica, îmi pun ceva în urechi pentru a nu auzi zgomotul, îmi aprind veioza și-mi zic: ‘Ohhh’. El își hrănește sufletul, este important pentru el să se uite la fotbal. Eu mă uit, doar dacă îl văd pe el jucând. Copiii mei, ei mănâncă ceea ce mănânc eu. Prima mâncare solidă pe care fiul meu a mâncat-o a fost papaya, iar apoi avocado… Adoră usturoiul, pentru că la noi în casă se consumă foarte mult usturoi. Chiar și micuța mea fetiță. Ea nu mănâncă nimic ce nu conține usturoi. Usturoi și ghimbir… Ei chiar mănâncă ceea ce mănânc eu.”, a mai spus Gisele, potrivit aceleași surse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava