Concert pascal
MOPAN Suceava

Gisele Bündchen s-a clasat pentru al optulea an la rând pe primul loc în topul anual al celor mai bine plătite top-modele din lume, întocmit de revista Forbes, informează contactmusic.com. Frumoasa braziliancă a obţinut în perioada iunie 2013 – iunie 2014 venituri de 47 milioane de dolari.

Gisele Bundchen, în vârstă de 34 de ani, care este mamă a doi copii, și care este căsătorită cu jucătorul de fotbal american Tom Brady a reușit să adune cele 47 de milioae de dolari din contractele de modă şi din alte colaborări, precum cele semnate cu grupul H&M, casa de modă Chanel şi designerul Carolina Herrera. Sumele reprezintă veniturile brute, înainte de achitarea taxelor şi impozitelor aferente.

Pe locul al doilea în topul întocmit de editorii revistei Forbes s-a clasat unul dintre „îngerii” casei Victoria’s Secret, modelul olandez Doutzen Kroes, în vârstă de 29 de ani, care a adunat în 12 luni 8 milioane de dolari. Locul al treilea a revenit colegei sale de la aceeaşi casă de modă, brazilianca Adriana Lima, în vârstă de 33 de ani, cu venituri similare, mai scrie sursa citată.

Top-modelul britanic Kate Moss, în vârstă de 40 de ani, s-a poziționat pe locul patru în top, cu venituri de 7 milioane de dolari, iar Kate Upton s-a clasat pe cinci cu venituri de 7 milioane de dolari. Topul este completat, în ordine, de Miranda Kerr, cu venituri de 7 milioane de dolari, Liu Wen, 7 milioane de dolari, Alessandra Ambrosio, 5 milioane de dolari, Hilary Rhoda, 5 milioane de dolari şi Natalia Vodianova, care a avut venituri de 4 milioane de dolari.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava