MOPAN Suceava

Glenn Close a mărturisit că ar juca-o din nou pe Cruella de Vil într-un nou film pentru care are deja și un scenariu în minte.

Actrița în vârstă de 74 de ani a interpretat-o pe celebra Cruella de Vil în live-action-ul Disney din 1996 – o adaptare a ‘101 Dalmațieni’ – și a jucat acelați rol și în ‘102 Dalmațieni’.

Acum, Glenn Close a spus, potrivit contactmusic.com: „Am în minte o poveste minunată pentru a face o altă Cruella cu Cruell mea.” Vedeta din ‘Fatal Attraction’ nu a dat prea multe detalii despre posibilul viitor film, însă a oferit un mic indiciu despre cum ar putea arăta intriga: „Cruella vine la New York și dispare în canalizări.”

Walt Disney Studios a „readus-o la viață” pe Cruella în prequel-ul ‘Cruella’, programat să fie lansat pe 28 mai, în rolul principal fiind Emma Stone. Filmul va prezenta evenimente din viața personajului dinainte de a teroriza cățeii din Londra.

‘Cruella’ are scenariul scris de Tony McNamara și Dana Fox. Marc Platt, Kristin Burr si Andrew Gunn au produs filmul, iar Glenn Close a fost producător executiv.

În ceea ce privește distribuția, alături de Emma Stone îi mai putem vedea pe Emma Thompson, Mark Strong, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Jamie Demetriou, Joel Fry și Kirby Howell-Baptiste.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava